• Uudisrakennukset laadusta tinkimättä

  • Asuntojen saneeraukset

  • Kylpyhuoneiden remontoinnit nopeasti ammattitaidolla

Tarjouspyyntö

Nimi*

Sposti *

Puh

Osoite*

Postinumero*

Paikkakunta*

Kuvaus kohteesta

Liitteet

Jos sinulla on yhteydenottoon liittyvä liitetiedosto voit lisätä sen tähän.

Jätä soittopyyntö

Nimi*

Puhelinnumero*

Kerro tarkemmin

Varaa arviokäynti

Nimi

Sähköposti

Puhelinnumero*

Osoite*

Postinumero*

Paikkakunta*

Kuvaus kohteesta

Liitteet

Jos sinulla on yhteydenottoon liittyvä liitetiedosto voit lisätä sen tähän.

- REFERENSSEJÄ -

Keittiön asennukset

Keittiön asennus saaristokohteeseen

Keittiöremontti toteutettiin uudiskohteeseen Turun saaristossa. Lisähaastetta urakkaan toi kohteen saavutettavuus pelkästään meriteitse.

 

Keittiöön rakennettiin reilun kokoinen saareke mittatilaustyönä paikan päällä. Kalusteasennukset sujuivat ongelmitta tarkkojen mittausten ansiosta ja lopputuloksesta tuli erinomainen. Välitila laatoitettiin kohteeseen sopivilla kaakeleilla.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontti puutalokohteeseen

Pienen ja huonokuntoisen WC -tilan muutostyö toimivaksi kylpyhuoneeksi.

 

Remontti aloitettiin huolellisella suunnittelulla ja rakenteiden tarkastuksella. Kohde purettiin ja samalla viemäriputket vaihdettiin uusiin. Vanhat kupariset vesiputket korvattiin nykyaikaisilla muoviputkilla. Kohteen kaikki sähköjohdot sekä ryhmäkeskus uusittiin. Kylpyhuoneeseen asennettiin lattialämmitys. Kohteen ilmanvaihtoa parannettiin nykyvaatimusten mukaiseksi. Kaikki vesiputket eristettiin uudelleen ja pintoihin tehtiin asiaankuuluva vedeneristys ja kaakelointi.

 

Jatkoremonttina kohteen ulkoseinien lämmöneristystä parannettiin ja vanhaa lattiarakennetta vahvistettiin ja eristettiin uudelleen.

Mittatilaustyöt

Ravintolan lounaspöydän mittatilaus rakennustyö

Projekti aloitettiin ottamalla tilasta tarkat mitat ja suunnittelemalla lounaspöydän mitoitus ja toimivuus yhdessä tilaajan kanssa käyttötarkoitukseen sopivaksi. Kalusteet suunniteltiin tyhjältä pohjalta ja rakennustyöt voitiin aloittaa.

 

Tasoon asennettiin nykyvaatimukset täyttävä kylmäallaskaukalo ja lounaspöydän päälle asennettiin pisarasuoja mittatilaustyönä. Duo-Palvelut hoiti urakan kokonaisvaltaisesti sisältäen suunnitelmat, sähkötyöt ja putkityöt.

 

Pinnat koristeltiin vielä lopuksi ravintolan hengen mukaisella teemalla.

Yleiset

Vesivahingon korjaus

Kohteessa oli vuotava lämminvesivaraaja joka oli vuosien ajan pudottanut vettä rakenteisiin. Rakenteet olivat erittäin märkiä ja lahoaminen oli edennyt hyvin pitkälle kaikkeen ympäröivään materiaaliin.

 

Lämminvesivaraajan alta kaivettiin noin metri märkää materiaalia pois jonka jälkeen tilaa kuivatettiin useita viikkoja. Kun tila oli kokonaisuudessaan kuivunut aloitettiin uudelleenrakennustyöt. Pohja valettiin täyteen betonia. Päälle asennettiin asiaan kuuluvat vedeneristykset. Seinärakenteet uusittiin ja lattia pinnoitettiin uudelleen. Vanhat vesiputket korvattiin uusilla isommilla putkilla. Uusi varaaja asennettiin sille rakennettuun tilaan ja sen vedenpitävyys ja toiminta testatiin huolellisesti.

AS OY Paraatiranta parvekkeiden ja julkisivujen paneloinnit

Uudiskohteen parvekkeet ja julkisivun koristeet tarvitsivat puupaneloinnin. Duo-Palvelut Oy valittiin urakkaa toteuttamaan.

 

Paneloinnin pohjaksi rakennettiin koolaukset jonka päälle panelointi voitiin rakentaa. Paneloinnissa kiinnitettiin erityistä huomiota tarkkuuteen ja työn erinomaiseen laatuun. Ylimmän parvekkeen kate rakennettiin kokonaan uudestaan ja oikaistiin sopivaan kulmaan. Parvekkeisiin asennettiin vielä räystäät. Julkisivussa käytettiin koristeina alumiinista valmistettuja levyjä.

• Duo Palvelut Oy – Kuusamatie 7 – 21110 Naantali – Puh. +358 40 534 1580 •